Psychologen Klaas Jan en Marjan

Klaas Jan (1955) en Marjan (1966) zijn beide Register psycholoog NIP, met ruime ervaring zowel in de particuliere geestelijke gezondheidszorg als in het bedrijfsleven. Na een eerste ontmoeting met Klaas Jan in 2012, op een symposium over traumaverwerking, heeft Marjan in 2013 besloten om zich aan te sluiten bij de psychologenpraktijk Psycholoog-Zwolle.net.

Psychologenpraktijk Psycholoog-Zwolle.net is opgericht in 2007. De praktijk is destijds opgestart met het idee om mensen te behandelen in een vrijere setting. De praktijk werkt dan ook onafhankelijk van verzekeraars en is daardoor niet verplicht om standaard procedures en standaard behandelprotocollen toe te passen. Daardoor kan de praktijk maatwerk leveren. De persoon staat hierbij centraal. Zo straalt de behandelruimte een huiselijke sfeer uit, duurt een sessie 60 tot 90 minuten in plaats van drie kwartier en wordt de behandeling gegeven door degene die ook het intakegesprek houdt.

Klaas Jan en Marjan zijn allebei registerpsycholoog NIP: arbeid en organisatie. Daarnaast zijn zij allebei geschoold in het toepassen van Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, relatietherapie, ACT, Mindfulness en Klaas Jan in het toepassen van neurofeedback. Verder is Marjan nog geschoold in het toepassen van schematherapie.