Onder leiding van Klaas Jan (Psycholoog van Psycholoog-Zwolle.net) en Angela (Yoga docent) is woensdag 14 januari alweer onze 4de mindfulnesstraining van start gegaan.

Wat onwennig maar in een goede sfeer is een groep van 11 deelnemers begonnen. We hebben met elkaar ervaren dat we grote delen van de dag bezig zijn met dingen zonder dat je je daar echt bewust van bent. We leven in een snelle wereld waar heel veel moet in korte tijd. We racen steeds maar door en vergeten helemaal te genieten en stil te staan bij wat we eigenlijk doen en ervaren. Door bewust te lopen en andere oefeningen en natuurlijk heel aandachtvol een rozijn te versmaden, konden we al wat meer in het moment zijn. Ook de oefeningen gericht op bewust ademhalen zorgden er voor dat zo af en toe we daar konden zijn waar we waren, in het nu.  De komende periode (7 weken) worden meer technieken aangeleerd om mindfull te kunnen leven.

Mocht je belangstelling hebben voor de najaarstraining of vragen hebben neem dan contact op met Angela Dekker. 06 19874183